Beauty spot
Vrste intimnih frizura: U moru duhovitih naziva izaberite pravu za sebe
0
0 dijeljenja

Danas vjerojatno sve žene drže do intimne frizure. Kladimo se da za mnoge od njih i ne znate da postoje ili barem ne znate kako se zovu.

Bacite oko na naš zanimljiv popis!

Brazilska depilacija

Što trebate napraviti: Dlačice su vrlo kratke, usne depilirane, kao i cijela tanga oblast (da, mislimo na dio između vaših “obraza” na guzi!). Depilirajte se voskom ili brijačem, ostavljajući “traku” široku 1,5 cm i dugačku 3 cm.

Top-savjet: Tipovi: “playboy” – vrlo tanka, jedva vidljiva “traka” dlaka; stil “teardrop” – duže dlake i “traka” koja je u dnu zaobljena, a na vrhu zašiljena.

Charlie Chaplin

Što trebate napraviti: Iskažite svoje divljenje C.C. ali i drugim ikonama – Elvisu (dva zulufa i jednu rolnu iznad njih) ili Marilynki (objite se u platinastoplavu!)

Top-savjet: Ne shvaćajte ovo previše ozbiljno. Neka to bude duhovita igra koja će zabaviti vas i vašeg partnera. Da biste kreirali ovo “umjetničko djelo” možete i sami eksperimentirati brijačem i sredstvom za depilaciju. Tko zna, možda slučajno napravite i Barta Simpsona!

Moćni muf

Što trebate napraviti: Postiže se depilacijom bikini zone, dok je ostatak dlaka kratak, ali dovoljne dužine da bude kovrčav. Dlake na vrhu treba oblikovati u polukružnu liniju.

Top-savjet: Ošišajte dlake trimerom cijelom površinom, dužine 1 cm, a onda zaoblite vrh. Usne možete potpuno depilirati ili ih ostaviti malo “pufnastim” – kako vam je volja!

Kišni oblak

Što trebate napraviti: Dlake trebaju biti istanjene na vrhu, a gušće na dnu. Depilirajte se tako da ostane samo “obrnuti trapez” na sredini pubične oblasti. Pomoću škara ili električnog trimera stanjite dlake vodeći računa da one iznad usana budu duže.

Top-savjet: Ako zamolite svog dragog da vam pomogne, to zaista može da bude nezaboravno erotsko iskustvo.

Ventilator

Što trebate napraviti: Stil koji izgleda baš onako kako se zove – širok na vrhu, a postepeno se sužava prema dnu. Obrijte dlačice električnim trimerom sasvim blizu kože, a vrhove pažljivo izravnajte voskom.

Top-savjet: Radi veće preciznosti obratite se profesionalcu koji će oblikovati vaše stidne dlake voskom za depilaciju.

Chic & glam

Što trebate napraviti: Ovo je u osnovi uža varijanta “ventilatora”. Poslije depilacije bikini područja, električnim trimerom uklonite ostatak dlačica, tako da djeluje uredno.

Top-savjet: Ovaj stil idealan je za žene koje žele postići “manikiran” izgled, ali bez puno muke. Ovu fotku možete pokazati svom partneru, dajte mu škare i recite mu da prione na posao!

Mala zakrpa

Što trebate napraviti: Ova, pravilno formirana “zakrpa” prekriva centralni dio velikih usana, dok je ostali dio potpuno depiliran. Uklonite dlake voskom ili brijačem, od gornje linije dlaka 2-3 cm iznad otvora gornjih usana.

Top-savjet: Ova “frizura” nerijetko izaziva neugodnosti – dlačice koje rastu mogu prilično da smetaju (bockaju, svrbe), pa koristite blagi šampon s regeneratorom. Isto tako, bolje je da koristite vosak umjesto brijača.

Skulptura

Što trebate napraviti: Svi oblici su u opticaju: srca, strijele, munje… Čak i logo nekog fancy branda! D&G, Gucci, Prada…

Top-savjet: Obratite se profesionalcu jer biste u suprotnom mogli završiti s nekim komičnim ili deformiranim likom. Također, od profesionalca možete tražiti i da oboji vaše “remek-djelo”. Ako odlučite da napravite srce, ono će svakako bolje izgledati u ružičastoj nego u… prirodnoj boji vaših dlaka

Skoro prirodno

Što trebate napraviti: Ovo i sami možete napraviti. Ipak, ako se odlučite za profesionalca, tražite da ukloni dlake koje rastu od pregiba noge do unutrašnjeg dijela bedara. Ostatak dlačica treba ostati onakav kakav jeste.

Top-savjet: Kada već redovno koristite šampon i regenerator za njegu kose, ne postoji realan razlog zbog kojeg isti tretman ne biste mogli da primjenjujete i “tamo dole”. Redovna upotreba regeneratora znači da će i vaša donja “kosica” biti svilenkasta i meka na dodir.

Hollywood

Što trebate napraviti: Svaka kozmetičarka, koja dobro radi svoj posao i drži do svog renomea, treba znati što želite kada izgovorite riječ “Hollywood”. Ako nije sigurna, bit će sasvim dovoljno da joj kažete: “Skini mi sve!”.

Top-savjet: Ukoliko imate jake dlake, onda je ovaj stil samo za “povremenu upotrebu”, jer ćete, u suprotnom, trpiti žestoke bolove i bockanja. Najbolje je da se radi voskom jer bi brijanje moglo iziritirati kožu. Osjećate napon kreativnosti? Zalijepite malo štrasa (onaj što se stavlja na dekolte!) ili neku privremenu tetovažu.