Recenzija: K-Classic blagi ajvar
Tips by Renata
Recenzija: K-Classic blagi ajvar
0
0 dijeljenja

Volite li ajvar? Smatrali ga nalazimo, salatom ili prilogom, volimo ga jesti tijekom cijele godine iako je primarno nezaobilazan dio zimnice!
Upržen, ukuhan, blag ili ljut, priprema je dugotrajna i komplicirana.Ima mnogo teorija o tome što ide u ajvar; paprike (definitivno), rajčica, patlidžan, ulje, začini, češnjak…
E sad, da si ne zakomlicirate život preporučit ću vam K-Classic blagi ajvar – hrvatske proizvodnje!
Pasirano ukuhana, tamnocrvene boje i prije svega ukusna kombinacija povrća i začina, jednostavno će vas namamiti da ga kušate i postanete “ovisni” o njemu. 😉
Ja ga stavljam u variva da malo intenziviram okus a preporučam ga i kao sastavni dio crvenih umaka! Varijanti je uistinu mnogo!
Na kraju vam samo mogu poželjeti dobar tek!