Tips by Renata
Recenzija: Instant kava za pripremu napitka s bjelilom za kavu
0
0 dijeljenja

Prije pet godina sam upisala drugi fakultet, komunikacijski menadžment. Bila je to velika promjena u mojem životu jer sam na sve obaveze koje imam, dodala boravak na predavanjima svaki dan od 17-22h. Prvi ispit je bio show, umrla sam od straha. Nisam mogla vjerovati, jer ja nemam tremu i strah ni od live showa a kamoli da mi neki ispit predstavlja stres.

A kad se čovjeku prispava… Jedan kolega je uredno zaspao oko 20h i iako su ga profesori opominjali, kasnije bi ga ostavili na miru jer je radio po cijele dane pa su imali razumijevanja. Sve se u ovom mojem studentskom periodu promijenilo. Iako sam se uvijek rano budila, da bih stigla učiti i riješiti sve obaveze, počela sam se buditi u pet. Navikne se čovjek i to nije problem, dok ne dođete na more. Sanjate godišnji i maštate o odmaranju i izležavanju, a kad ono – i tamo se budite u pet! Dakle, kronično sam neispavana!

Iako prije nisam bila neki kavopija, tijekom studija sam postala pravi istraživač i ekspert u otkrivanju napitaka koji život znače, da biste ostali budni tijekom učenja i predavanja. Znam da sam vam već pisala o kavi pa se neću ponavljati ali još jedan proizvod se našao na mojem popisu neophodnih studentskih pomagala 😉

Bacite pogled na fotke K-Classic “Coffee Drink 2 in 1”, trk po njega i uživajte u omiljenom napitku!