Tips by Renata
Novi početak uz novi Ultrafit: Uzbudljiva avantura je pred nama!
0
0 dijeljenja

Dragi moji,

moram vam reći da već dugo nisam s takvim guštom nešto pisala, kao ovaj tekst. Razloga je mnogo, no najvažniji je da je ovo najava potpuno novog Ultrafit portala! Iako sam mnogima obećala da će biti aktiviran nakon stanke, na novoj plaformi – Net.hr-u. Sigurna sam da je bilo skeptika, ali ipak, tu smo!

Odlična ekipa koja je za vas pripremila, već na samom početku, mnoge zanimljivosti, činit će to i dalje. Iako mnogi od vas vjerno prate Ultrafit, sigurna sam da će novi koncept privući i nove pobornike zdravog i aktivnog načina života.

Ja ću vas, po dobrom starom običaju, bombardirati treninzima i fitness izazovima i biti dosadna ako treba, da vas potaknem na tjelesnu aktivnost. Uvijek spominjem te nesretne statistike koje nam ne idu u prilog, a njima se pridružuje i podatak da čak 92% mladih nije fizički aktivno. O pretilosti da i ne govorim. Vjerujem da je zdravlje i psihofizičko stanje organizma dobar motiv da učinite nešto za sebe. Uostalom, imam osjećaj da se sve probudilo, da je oživjelo… A kako i ne bi?! Pa proljeće je!

Osjećam se kao da sam napravila veliko proljetno pospremanje i prodisala. Znate onaj osjećaj kad se oslobodite svega nepotrebnog? E, pa tako sam se i ja oslobodila nepotrebnih obveza koje mi oduzimaju dragocjeno vrijeme, a nemaju nikakvog smisla, te površnih odnosa (poglavito poslovnih) koji su se od partnerskih sveli na “pijavica moment”… Shvatila sam da čovjek mora, u jednom trenutku, napraviti drastičan zaokret i riskirati kako bi pokrenuo stvari i posložio kockice kako njemu odgovara. A onda je sve na nama.

No vratimo se mi Ultrafit portalu! Voljela bih da ovdje svatko pronađe nešto za sebe. Želite li ideju za brze i zdrave recepte, efikasne treninge, lifestyle zanimljivosti i korisne savjete kada su u pitanju zdravlje i njega, na pravom ste mjestu. Čak i kad barem nakratko želite odlutati, možete to učiniti uz pomoć naših putopisa, a voljeli bismo da svoja iskustva podijelite s nama.

Moje putovanje, iako kratko, odvest će me ove subote do Murskog Središća. Tamo prvi put gostuje nacionalni projekt Aktivna Hrvatska, čiji sam ambasador i voditelj već četiri godine. Uz zanimljive treninge i korisne savjete liječnika, kineziologa i nutricionista, ljudi koji se prijave i pridruže nam se na grupni trening, dožive uistinu neponovljivo iskustvo. Iskoristit ću priliku da vas pozovem na jedan od budućih treninga jer bih voljela da doživite pozitivnu energiju koja je aktivirala više od 20.000 vježbača tijekom ovih pet godina otkako projekt postoji.

Toliko od mene za sada. Bacite se na istraživanje Ultrafit portala, a pratite nas i na Facebooku: Ultrafit by Renata Sopek i Instagramu: Renata Sopek ULTRAFIT PORTAL.

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂