Ultraflash
Kad najbolja frendica postane Kupid: Koja je njezina uloga u namještanju frajera?
0
0 dijeljenja

Svaka žena treba imati najbolju prijateljicu koja će joj istodobno biti oslonac, glas razuma, zaklon, procjenitelj, rame za plakanje… Shvatili ste o čemu pričamo!

 Vaši ukusi trebaju se razlikovati (kad su muškarci u pitanju). U suprotnom ćete imati problema zbog sukoba interesa. (Znate ono: ”Samo naprijed, ti si ga prva vidjela” ili ”Znam da joj se sviđa i nikad mi neće oprostiti zbog toga”.)

Napravite prvi korak za nju. Započinjanje razgovora s nekim tko vam se sviđa obično je vrlo stresno. Zato je puno bolje da vaša prijateljica napravi uvod, a onda da vas postupno uvuče u razgovor. Tu najčešće pale klasične teme i fraze. Na primjer, mladić može prokomentirati da mu se sviđa pjesma koja svira u kafiću. Nemojte reći: ”Stvarno?! Moja prijateljica obožava tu grupu!” Dobar odgovor glasi: ”Hej, draga, zar to nije ona grupa čije stvari stalno objavljuješ na Fejsu?”

Dajte im malo prostora. Uvijek imajte na umu kako je vaša uloga, isključivo kao posrednika, da osigurate kontakt i početak razgovora između vaše prijateljice i muškarca koji joj se sviđa, te da se zatim povučete. Obje ćete se osjećati loše ako se pokaže da izabrani muškarac pokaže veće zanimanje za vas nego za nju. Ako smatrate kako će djelovati prirodnije da se zadržite u društvu nego da naglo ustanete i odete u nepoznatom smjeru, nastavite čavrljati s njegovim iritantnim (ne tako zgodnim) prijateljem, dok se vaša prijateljica i njezina ”meta zanimanja” nesmetano upoznaju.