Ultraflash
K-Classic: Rezanci i sušena tjestenina s jajima
0
0 dijeljenja

Jako volim tjesteninu iako ju ne jedem često! Imam ju, prema nutricionističkom jelovniku, jednom tjedno. Ustvari imam njoke ali mijenjam da mi ne dojade. Budući da ima raznih tjestenina, gušt mi je istraživati i kupovati svaki put drukčiju i igrati se s pripremom i serviranjem. Majstor sam od umaka tako da svaki put osmislim nešto novo!

Ovaj put sam našla sušenu tjesteninu s jajima koja izgleda kao rezanci za juhu i odlučila ju napraviti s piletinom na meksički. Priprema je jednostavna i ne trebaje dugo tako da vam neće uzeti previše vremena! Znate li da se vjeruje kako je Marko Polo donio tjesteninu iz Kine u Europu, iako mnogi misle kako ona potječe iz Italije?! Eto mali info, da vas zabavi!

 

Ako volite tjesteninu, uživajte u pripremi i eksperimentiranju ali usput i redovito trenirajte i prakticirajte ju za ručak. Dobar tek!