Tips by Renata
K-Classic Kineska mješavina
0
0 dijeljenja

Vrtim se po kući i u kratkoj pauzi, između posla i predavanja, smišljam što ću brzo pripremiti za ručak!Naravno, trebalo bi biti i zdravo:)

Sjetim se da sam neki dan bila s frendicom u kupovini i obje smo uzele kinesku mješavinu povrća.

Mung grah, bijeli kupus, crne gljive, bambus, grašak, mrkva, paprika… Sve što volim!

Iako umake s povrćem često radim s rižom, ideja je ovaj put napraviti ovaj mix u wok tavi s kozicama ili prepržiti luk i kozice na malo ulja i ubaciti skuhanu kinesku mješavinu.. Volim začine i uvijek se igram s nekim novim pa ću dodati provansalsku mješavinu začina, neke sjemenke i to je to!Obrok izgleda baš zanamno a šarene boje na tanjuru nekako asociraju na željeno proljeće;)

Iako se ove mješavine drže u zamrzivaču, razina nutrijenata u smrznutom povrću je usporediva sa svježim inačicama. Trk po svoju K-Classic kinesku mješavinu i bacite se na pripremu brzog i zdravog obroka!