Tips by Renata
Blog: Sunčane naočale za kojima će se svatko okrenuti
0
0 dijeljenja

Kad je riječ o sunčanim naočalama, pravi sam ovisnik koji ih obožava!Iako priznajem da ih do 17-e uopće nisam nosila i ne kužim kako mi sunce nije smetalo?!

Ne sjećam se koje sam prve kupila ali znam da im sad broja ne znam! Doduše, oči su mi postale osjetljivije na svjetlo nakon laserske operacije koju sam napravila prije nekih deset godina ali nije samo to razlog zašto ih imam svih boja, veličina i oblika. Jednostavno sam luda za njima! Meni vrijedi pravilo, što upečatljivije-to bolje! Sva sreća da je upravo to ono što ćete moći naći u optikama!Jer za svakoga ima ponešto! A oni odvažni, koji žele efektne modele, oduševit će se modelima u obliku leptira, sunca, munja i sl.Inovativni materijali će vaše naočale učiniti toliko laganim da ponekad uopće nemate osjećaj da ih imate.

A što se veličine tiče, nema pravila! Od minijaturnih koje jedva prekriju oči pa do onih preko pola lica (ako se želite zakamuflirati-idealno). Metalik stakla, gotovo prozirna, u svim bojama. Birajte! Ali pazite na kvalitetu stakala! Bacite pogled na par modela koji su “must have” ovog proljeća!

Snimljeno u Optici Oculto.