Tips by Renata
BLOG: Planovi, planovi…
0
0 dijeljenja

Još jedna zima je prošla!

Nakon zadnjih dana koje smo proveli zatrpani snijegom, sad gackamo po bljuzgi a temperature neuobičajeno brzo rastu..
Imam osjećaj da se godišnja doba izmjenjuju brzinom svjetlosti!
Ova zima je bila, u najmanju ruku, jako dinamična!

Krenula je nova sezona Aktivne  Hrvatske!Trening s najvećim brojem vježbača do sad, kad je o treningu “u zatvorenom” riječ, bio je u Donjoj Stubici!Ekipa nas je oduševila i cijeli event je prošao jako opušteno.U travnju smo u Karlovcu i nadam se da se vidimo!
Također, fakultet sam gotovo privela kraju!Ostala su mi još samo dva ispita!I ove godine sam dobila Dekanovu nagradu za ostvareni uspjeh i jako sam ponosna jer pet godina studiranja je iza mene i ovo je vrijedna potvrda da se trud uvijek isplati i da čovjek treba ulagati u svoje obrazovanje tijekom cijelog života:)

Prošle godine sam se s frendicama i sestrom dogovorila da moramo tijekom godine negdje zajedno otputovati da malo “napunimo baterije” pa smo sestra i ja krenule s maskembalom u Veneciji!Otišle smo na jedan dan jer smo željele doživjeti atmosferu o kojoj svi pričaju.Iako smo puno puta bile u Veneciji, nikad nismo išle na maskembal!
Putovanja će ove godine još biti a detalje ću vam otkriti kad za to dođe vrijeme;) Ako sam mislila da je prošla godina bila “sadržajna”, u kojoj kategoriji će tek ova biti?!

Jeste li primijetili da, kad pomislite da se ne možete više opteretiti obavezama, uspijete “upregnuti” još više?!I sve možete!Pretjerujemo li?Treba li stati na loptu?Vjerujem da ćemo to osjetiti jednog dana..

Kako god, treba biti pozitivan!Ovo je godina velikih promjena i prilika!Jedva čekam da sve zazeleni i da zatopli:)
Već se vidim kako trčim po Jarunu sa svojim psećim zvjerčicama ili isprobavam svoj električni romobil, u pauzi između skakanja s padobranom na jednom od snimanja koja me očekuju ili jurnjave po Europi zbog jednog super cool projekta koji uskoro kreće!
Još malo pa neću biti ovoliko tajanstvena 🙂