Ultraflash
5 neobičnih tema za vjenčanje ako niste tradicionalan tip
0
0 dijeljenja

Ako niste tradicionalan tip i želite da vaše vjenčanje bude nesvakidašnje, ali nemate konkretnu ideju, ovi će vam savjeti jako dobro doći.

Vjenčanje može biti vrlo tradicionalno, s glamuroznom bijelom haljinom i crnim svečanim odijelom. Ali s jednom od ovih 5 ideja svome vjenčanju možete dati potpuno neobičan obrat.

Povratak u prošlost

Bilo da obožavate Elvisa Presleya ili odjeću djevojaka iz ’60-ih, možete ih oživjeti na svome vjenčanju. Na pozivnici napišite kako je takva odjeća dress code, a sva dekoracija i glazba neka bude u tom stilu.

Zabava pod vedrim nebom za sve

Ako volite more, plažu i sol ili jezero i obalu, tada svoje vjenčanje možete organizirati na otvorenom. Svoje djeveruše ili sebe odjenite u vesele boje, narančastu, žutu, crvenu ili cvjetni uzorak, a mladoženja neka kravatu uskladi s njima. Gostima dajte naputak neka i oni dođu ležerno odjeveni. Umjesto formalne večere, hranu poslužite na švedskom stolu i ne zaboravite na famozne koktele s kišobrančićima.

Putovanje u daleke krajeve

Ne mislimo na stvarno putovanje, nego tematski i ugođajem. Ako ste bili zajedno u Veneciji ili možda Kini, sve dekorirajte u odabranom stilu. Poslužujte kinesku hranu, jedite štapićima, vaša haljina neka bude nalik na njihovu tradicionalnu, kao i mladoženjino odijelo.

Obilježavanje sveca

Ako vaše vjenčanje pada na Dan sv. Valentina, ili na Noć vještica, možda ne biste ovakve dane izabrali kao polaznu točku za svoje vjenčanje. Radije organizirajte vjenčanje oko dana sv. Patrika. Irska tradicionalna nošnja i glazba mogu biti pravi izbor. Naravno, dekoracije trebaju biti u zelenoj boji, a glavno piće – pivo.

Ulaznicu za kino, molim!

Ako vi i vaš zaručnik imate omiljeni film, neka vam on bude tema vjenčanja. Mladoženju pretvorite u glavnog glumca, a sebe u glavnu glumicu.